Scroll to top

Sisteme de apă canal

Unul din cei mai mari producatori si furnizori de tevi si fitinguri din material plastic pentru retele si instalatii in constructii. Cu 2 fabrici in Romania, 1 in Ucraina, peste 400 de angajati si o prezenta regionala puternica in Europa de Sud-Est, Valrom ofera solutii complete pentru retele de apa, gaz, canalizare exterioara si interioara, instalatii termice si sanitare, energii neconventionale etc

Viziteaza site

Valplast Industrie este astăzi un nume de prestigiu în topul producătorilor de țevi și sisteme complete din PVC și materiale plastice pentru canalizare, tubarea puțurilor de apă, drenaj, pentru protecția cablurilor electrice și de telecomunicații.

Viziteaza site

Cu o tradiţie de peste zece ani în domeniul proiectelor de infrastructură, compania Tehnoworld pune la dispoziţia partenerilor de pretutindeni dedicarea, profesionalismul şi priceperea dobândite în cadrul numeroaselor colaborari la care a luat parte.

Viziteaza site

Istoria companiei TeraPlast a început în anul 1896, cu atelierul de producție a plăcilor ceramice din Bistrița. Astăzi, la peste 12 decenii distanță, TeraPlast SA a ajuns unul dintre cei mai mari procesatori de PVC din România și unul dintre cei mai importanți producători români de materiale pentru piața construcțiilor.

Viziteaza site

Activitatea noastra se concentreaza pe dezvoltarea, productia si distributia sistemelor de tevi de canalizare, de presiune si protectie, din mase plastisce: polietilena, polipropilena si PVC.
Capacitatea extraordinara a companiei de a furniza clientilor servicii si produse de cea mai buna calitate este rezultatul procesului de inovare continua.

Viziteaza site