Scroll to top

Parteneri

Tradus din engleză-Grundfos este un producător danez de pompe, cu sediul în Danemarca, cu peste 19.000 de angajați la nivel global. Producția anuală a mai mult de 16 milioane de unități de pompare, pompe circulator, pompe submersibile și pompe centrifuge.

Fundația Poul Due Jensen a fost înființată  instituție auto-guvernată în anul 1975. Astăzifundația deține aproximativ 86%, personalul aproximativ 2% și familia fondatorului aproximativ 12% din acțiunile din Grundfos Holding A / S.

Scopul fundației este dezvoltarea continuă a grupului Grundfos. Capitalul și profiturile fundației sunt utilizate numai în scopul fundațieiadică profiturile urmează a fi re-investite în companiile Grundfos. Grundfos Holding A / S este acționarul majoritar al tuturor companiilor Grundfos. Lars Kolind a fost președintele grupului.

Franklin Electric s-a dezvoltat de la o mică companie producătoare de motoare într-un furnizor mondial de sisteme și componente pentru transportul de apă și combustibil. Numit după inginerul electric pionier al Americii, Benjamin Franklin, continuă  urmărească nucleul strategiei fondatorilor, îmbunătățind continuu produsele și procesele pentru a oferi soluții valoroase și inovatoare care  răspundă mai bine nevoilor clienților.

Matra este o societate pe acțiuni care operează în domeniul producției și distribuției pompelor electrice pentru ridicare și presurizare. Gama include pompe de suprafață, pompe electrice submersibile și submersibile, seturi de pompe de rapel pentru uz civil și pentru stingerea incendiilor. Propunerea noastră de pompe pentru circulația apei calde și sanitare și pentru condiționarea completăcompletă, cu o linie bogată de accesorii.

Cu scopul de a propune întotdeauna soluții de ultima generație care pot optimiza gestionarea resurselor energetice, oferă, de asemenea, o gama largă de invertoare avansate tehnologic.

Lucrează pe piețele naționale și internaționale de mai bine de 50 de ani; sediul principal este în Nonantola (MO), dar dețîn și o fabrică în Modena.

Marca este apreciată și cunoscută în acest domeniu, prin experiență și abilitatea tehnico-comercială a agenților și distribuitorilor.

Pompele și motoarele ZIRANTEC sunt fabricate de F.I.P.S. Fabbrica Italiana Pompe Sommergibili S.r.l., o firmă italiană veche de patru decenii, bine respectată, care oferă soluții cuprinzătoare pentru apă uzată la nivel global.
Pompe de clasă mondială pentru apă uzată de diferite tipuri, mixere, agitatoare, aerisitoare și accesoriile acestora, pompe centrifuge de creștere a presiunii cu mai multe etape, pompe și motoare submersibile pentru foraj, pompe centrifuge cu aspirație finală și pompe industriale pentru o varietate de aplicații sunt toate incluse în prezent în linia sa de produse.
Orfeo Agostini a fondat compania în 1978 în Rozzano, un oraș italian la sud de Milano, și de atunci a avut o creștere continuă și o expansiune pe piață.
Compania și-a stabilit o poziție distinctă în sectorul pompelor de apă uzată și de canalizare din Italia și din alte țări pe parcursul celor patru decenii de funcționare.
Aplicațiile pentru produsele sale pot fi găsite în medii municipale, casnice și industriale.
Compania este renumită pentru designul distinctiv și durabil al bunurilor sale, precum și pentru măiestria sa.

ELENTEK s-a născut în ianuarie 2011, bazânduse pe o echipa de oameni cu ani de experiență în sectorul electric, electronic și electromecanic, hotărând  pună la dispoziție know-how-ul lor cu o motivație puternică de a ieși în topul pieței.

Structura flexibilădiferențiată și dinamică a companiei noastre oferă un produs foarte congruos pentru nevoile specifice ale clientului care cercetează soluții tehnice optime la cel mai bun preț, cu componente și materiale de înalta calitate.

Studiul de proiectare și dezvoltare menține compania bine avansată cu oferta de produse care lucrează la soluții tehnologice pentru a propune sisteme inovatoare în conformitate cu reglementările naționale și internaționale.
Fiecare produs este testat și verificat pentru a fi sigur  furnizează un standard de înalta calitate.

AFPUMPS s-a născut în 1999 cu scopul de a produce pompe electrice submersibile și vâlve de control cu bilă pentru toate nevoile de pompare a apei, combinând dezvoltarea tehnologică și nevoile pieței cu cel mai mare respect pentru mediu.

AFPUMPS și-a desfășurat întotdeauna cu succes activitatea prin consolidarea unei poziții de conducere la nivel național și dobândirea unei poziții de prestigiu și la nivel internațional.

Mec 2 Pompe produce pompe centrifuge verticale, submersibile și piese de schimb pentru sisteme de irigare.