Scroll to top

Parteneri

Franklin Electric s-a dezvoltat de la o mica companie producatoare de motoare intr-un furnizor mondial de sisteme si componente pentru transportul de apa si combustibil. Numit dupa inginerul electric pionier al Americii, Benjamin Franklin, continua sa urmareasca nucleul strategiei fondatorilor, imbunatatind continuu produsele si procesele pentru a oferi solutii valoroase si inovatoare care sa raspunda mai bine nevoilor clientilor.

Tradus din engleza-Grundfos este un producator danez de pompe, cu sediul in Danemarca, cu peste 19.000 de angajati la nivel global. Productia anuala a mai mult de 16 milioane de unitati de pompare, pompe circulator, pompe submersibile si pompe centrifuge.

Fundatia Poul Due Jensen a fost infiintata ca institutie auto-guvernata in anul 1975. Astazi, fundatia detine aproximativ 86%, personalul aproximativ 2% si familia fondatorului aproximativ 12% din actiunile din Grundfos Holding A / S.

Scopul fundatiei este dezvoltarea continua a grupului Grundfos. Capitalul si profiturile fundatiei sunt utilizate numai in scopul fundatiei, adica profiturile urmeaza a fi re-investite in companiile Grundfos. Grundfos Holding A / S este actionarul majoritar al tuturor companiilor Grundfos. Lars Kolind a fost presedintele grupului.

Matra este o societate pe actiuni care opereaza in domeniul productiei si distributiei pompelor electrice pentru ridicare si presurizare. Gama include pompe de suprafata, pompe electrice submersibile si submersibile, seturi de pompe de rapel pentru uz civil si pentru stingerea incendiilor. Propunerea noastra de pompe pentru circulatia apei calde si sanitare si pentru conditionarea completa, completa, cu o linie bogata de accesorii.

Cu scopul de a propune intotdeauna solutii de ultima generatie care pot optimiza gestionarea resurselor energetice, ofera, de asemenea, o gama larga de invertoare avansate tehnologic.

Lucreaza pe pietele nationale si internationale de mai bine de 50 de ani; sediul principal este in Nonantola (MO), dar detin si o fabrica in Modena.

Marca este apreciata si cunoscuta in acest domeniu, prin experienta si abilitatea tehnico-comerciala a agentilor si distribuitorilor.

Marly este o companie care produce pompe centrifuge cu ani de experienta in sectorul industrial.

Astazi Marly este considerata un jucator de frunte in sectoarele de resurse de apa si energie, prin proiectarea si constructia de pompe de excelenta in 28 de sectoare diferite de aplicare, inclusiv cele navale, alimentare, electrice, energetice, petrol, hartie, chimice, petrochimice si farmaceutice. Cu radacinile sale italiene, Marly isi exporta produsele in toata lumea, garantand calitatea si profesionalismul care indeplinesc intotdeauna asteptarile.

Materialele si performantele excelente sunt standardul pentru Marly. Produsele sunt complet personalizate in functie de specificatiile individuale ale clientilor, garantand in acelasi timp calitatea si soliditatea unei realitati industriale cu garantia marcii Made in Italy. Asistenta maxima este garantata pentru fiecare produs din faza de proiectare.

Experienta maxima aplicata industriei. Peste 40 de ani de activitate in productia si instalarea pompelor pentru sectorul industrial inseamna garantie si fiabilitate pentru client.

ELENTEK s-a nascut in ianuarie 2011, bazandu-se pe o echipa de oameni cu ani de experienta in sectorul electric, electronic si electromecanic, hotarand sa puna la dispozitie know-how-ul lor cu o motivatie puternica de a iesi in topul pietei.

Structura flexibila, diferentiata si dinamica a companiei noastre ofera un produs foarte congruos pentru nevoile specifice ale clientului care cerceteaza solutii tehnice optime la cel mai bun pret, cu componente si materiale de inalta calitate.

Studiul de proiectare si dezvoltare mentine compania bine avansata cu oferta de produse care lucreaza la solutii tehnologice pentru a propune sisteme inovatoare in conformitate cu reglementarile nationale si internationale.
Fiecare produs este testat si verificat pentru a fi sigur ca furnizeaza un standard de inalta calitate

AFPUMPS s-a nascut in 1999 cu scopul de a produce pompe electrice submersibile si valve de control cu bila pentru toate nevoile de pompare a apei, combinand dezvoltarea tehnologica si nevoile pietei cu cel mai mare respect pentru mediu.

AFPUMPS si-a desfasurat intotdeauna cu succes activitatea prin consolidarea unei pozitii de conducere la nivel national si dobandirea unei pozitii de prestigiu si la nivel international.

Mec 2 Pompe produce pompe centrifuge verticale, submersibile si piese de schimb pentru sisteme de irigare.